Tagrens

Miljørigtig skumrens af taget

Tagrens

  • Tagrens
    fra 1095 kr.
    Afhængigt af grundareal på husstand

Alle vores priser er inklusiv moms.

HUSK, at du kan trække op til 6.600 kr. fra pr. person i husstanden med servicefradraget.

Giv taget nyt liv

Hvis dit tag er beskidt og trænger til nyt liv, skal du kontakte os. Vi giver dit tag nyt liv ved at miljørigtig skumrens af taget. Det er en yderst effektiv metode inden for tagrens.

Tagrens er en effektiv løsning for at opretholde den æstetiske skønhed og værdi af dit hus. Med tiden kan tagflader blive beskidte og misfarvede på grund af alger, mos og skidt, men med regelmæssig skumrens kan du bevare tagets oprindelige udseende.

Vi byder på høj kvalitet til fast lav pris, da vi er den overbevisning, at det ikke skal koste en formue at have et smukt tag.

Få et tilbud

Høj kvalitet

Hos os får du altid kvalitet fra øverste hylde.

Faste lave priser

Vi byder stor gennemsigtighed og faste lave priser.

Personlig service

Vi har altid kunden i fokus, og møder op med et smil.

Tagrens med skum

Tagrens er en enkel og sikker metode til at fjerne skidt og snavs fra tagflader, og resultatet er en smuk, ren og glansfuld overflade. Det hjælper også med at forlænge levetiden på taget og forbedre dets evne til at modstå elementerne, såsom regn, sne og frost.

Hos os benytter vi os af miljørigtig skumrens, der står og arbejder sig ind i skidt og mos på taget. Derefter falder det af og får taget til at fremstå som nyt. Vores skumrens forebygger og forlænger det smukke resultatet. Fordelen ved denne form for rens er at vi bruger en skumdyse, hvor mindst muligt produkt ryger ned i grundvandet modsat metoden hvor man sprøjter produktet på taget.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du ønsker at opretholde det æstetiske udseende af dit hus og beskytte dets værdi, skal du investere i en regelmæssig skumrens af taget. Kontakt os i dag for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 20 15 11 32 eller mail kontakt@msn-fliserens.dk. Du kan også kontakte os på kontaktformularen her på siden, og vi vil vende retur hurtigst muligt.