Fliserens

Trænger dine fliser til en rensning?

Priser på fliserens

Hos MSN-Fliserens tilbyder vi en professionel flisebehandling til en fast lav pris.

 • Rensning af fliser
  25 kr./m2
 • Nanoimprægnering af fliser
  16 kr./m2
 • Decinficering af fliser
  10 kr./m2
 • Komplet flisebehandling
  45 kr./m2
  Rensning, desinficering og nanoimprægnering.

Priser på vedligeholdelse

Vedligeholdelse giver nyt liv til dine fliser i mange år.

Med en abonnementsaftale sikrer du dig at vi kommer forbi én gang om året og udfører en efterbehandling af dine fliser. Dette sikrer at mos, alger og ikke mindst flisepest ikke kommer igen. Imprægnering holder sin virkning i mange år fremover. Hos MSN-fliserens giver vi op til 10 års garanti på imprægneringen, hvis du tegner en abonnementsaftale.

 • Abonnementsaftale
  fra 495 kr.

HUSK, at du kan trække op til 6.600 kr. fra pr. person i husstanden med servicefradraget.

Specialister i fliserens

Hos MSN-Fliserens er vi, som navnet indikerer, specialister i fliserens. Når dine fliser bliver belagt med grønne alger eller flisepest, er årsagen det omskiftelige og meget fugtige vejr vi har i Danmark. Det ser ikke særligt pænt ud og får du lavet en professionel fliserens, vil de komme til at se både pæne og nye ud igen. En flisebehandling hos os består af 3 trin:

 • Trin 1: Rensning af fliser
 • Trin 2: Efterbehandling af flisearealet
 • Trin 3: Imprægnering af fliser

Når du efter en rensning får efterbehandlet og imprægneret dine fliser, vil det give dem en forsegling som gør dem mere modstandsdygtige. Imprægneringen vil sikre at flisernes overflade bliver vandafvisende og reducerer dermed risikoen for at snavs og alger atter sætter sig fast.

Få et tilbud

Høj kvalitet

Hos os får du altid kvalitet fra øverste hylde.

Faste lave priser

Vi byder stor gennemsigtighed og faste lave priser.

Personlig service

Vi har altid kunden i fokus, og møder op med et smil.

Vedligehold med op til 10 års garanti

En flisebehandling har flere forskellige fordele. Den første er selvfølgelig, at grimme flisearealer kommer til at fremstå som nye. Derudover bliver fliserne mindre glatte, fordi de ikke er belagt med alger og andet snavs. Og de bliver også mere vandafvisende og modstandsdygtige pga. imprægneringen.

Når du får foretaget en flisebehandling, er det en god idé at lave en vedligeholdelsesaftale med os. Ved en fast aftale kan vi give dig op til 10 års garanti på imprægneringen, fordi vi efterfølgende kommer ud og efterbehandler flisearealet en gang om året.

Kontakt os allerede i dag

Overvejer du en rensning af dine fliser? Tøv ikke med at kontakte os. Vi har specialiseret os inden for flisebehandling, så du er garanteret en høj kvalitet og god service.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 20 15 11 32 eller skrive en mail til kontakt@msn-fliserens.dk. Du kan også kontakte os på kontaktformularen her på siden, og vi vil vende retur hurtigst muligt.